Puur en eenvoudig

Allow me to introduce myself, I want you to come a little closer.
I'd like you to get to know me a little bit better. Meet the real me.


So here it is...
No hype, no gloss, no pretense. Just me.

Er wordt vaak gezegd dat Saarlooswolfhond eigenaren zelf ook een beetje prettig gestoord moeten zijn om hun leven aan te passen aan hun geliefde viervoeters.

Maak kennis met de tweebeners achter Lykos Saarlooswolfhonden.

Lisa

Twintig jaar geleden verhuisde ik van het gezellige Noord-Brabant naar hartje Antwerpen. Na mijn studies ben ik in België blijven 'plakken' zoals ze zeggen en ruilde de levendige, drukke stad voor de groene rustige Noorderkempen. 

Genoeg plaats en tijd voor een hond. Thuis heb ik altijd jachthonden gehad, Springer Spaniels, maar ik wilde een eigenzinniger ras. En zo geschiedde...

Stilzitten is niet mijn ding en met een ADD brein blijf ik op zoek naar nieuwe uitdagingen, nieuwe leermomenten.

Afgestuurd als vertaler Nederlands-Engels-Frans-Duits, dan Interieurontwerp in avondschool, een postgraduaat Bio-Ecologisch Bouwen en Wonen, Tuinontwerper erna én zopas heb ik mijn opleiding Ecologische Landschapsinrichting afgerond.

In het kader van mijn opleidingstraject tot raskeurmeester voor de Saarlooswolfhond, staat er nog een uitgebreide cursus algemene kynologische kennis en specifieke raskennis op de planning. Omdat ik me de laatste paar jaar inzet voor een genetisch onderzoeksproject bij de Saarlooswolfhond, heb ik me verder verdiept in toegepaste klinische farmacologie, neurologie & gedrag, (epi)genetica, gangwerk & bewegingsleer en hoop ik later dit jaar mijn professioneel certificaat 'Animal Breeding & Genetics' bij de Universiteit Wageningen te halen.